top of page

Vinter/ vår 2024

Workshop: Ria Ra modellen

med Elisabeth Wollsen

 

En workshop arrangert av vår søsterorganisasjon i Sverige. 

Sted: Zoom

Når: 21. februar kl 09.00 -16.00

Pris: kr 3 450 SEK

Fokus ligger på att jobba kring uppdragstagande och mål utifrån olika modeller, företrädesvis genom de fem frågorna i Ria-ra-teorin. Med dessa fem frågor och följdfrågor kan varje mötessammanhang bli meningsfullt och med tydlig målinriktning och ansvarsfördelning. 

Ria-Ra-frågorna;
1) Vilka är här?
2) Har jag här att göra?
3) Vad har jag här att göra?
4) Gör vi rätt saker?
5) När ska vi sluta?

elis.jpeg

Workshop med Peter Rober

En workshop arrangert av vår søsterorganisasjon i Sverige. 

Sted: Stcokholm

Når: 22. februar kl 09.00 -16.00

Pris: kr 950 SEK

 

Vi vänder oss till dig som arbetar med förändrande samtal i olika sammanhang

Peters forskning fokuserar på familjeterapi med barn och på själva terapiprocessen. Särskilt fokus ägnar han hur man som behandlare använder sig själv och sitt eget inre samtal. Behandlarens egen person och utveckling Peter Rober är en mycket uppskattad föreläsare och använder en lättbegriplig engelska.

Generalforsamling

Årets generalforsamling avholdes digitalt via Zoom. 

Mandag 18. mars kl 19.30 - 20.30

 

Alle medlemmer har møte og talerett, kun sertifiserte medlemmer har stemmerett. 

Påmelding til generalforsamling til nosco.no@gmail.com

 

aula
Skjermbilde 2020-09-23 kl. 14.01.48.png

Bli kjent med veiledere i Europa

Er du medlem og har lyst å bli kjent med veiledere utenfor Norge? ANSE, paraplyorganisasjonen for de nasjonale veiledningsorganisasjonene, tilrettelegger for at vi kan utveksle erfaringer og kunnskap over landegrensene gjennom såkalte International Intervision Groups (IIG). 

Mandag 18. mars fra 16.00 - 18.00 CET arrangerer ANSE et uformelt Zoom møte for alle som lurer på om de kanskje kunne tenke seg å bli medlem i en IIG.  

Elin Markestad_farger.jpg

Fagprat med Elin Birkeland Markestad

Vårens fagprat har tema: Dialogarbeid i praksis

Torsdag 25. april kl 19.30 -21.00 på ZOOM

Å skape gode dialoger er viktig i alle former for relasjonsarbeid, men noen ganger kan det være utfordrende å få til en utviklende og ivaretagende praksis. Det kan for eksempel være vanskelig å oppdage hva du skal løfte inn i en dialog og på hvilken måte. I denne fagpraten er vi opptatt av dialogen som et samarbeidsprosjekt, og du vil få mange praksisnære eksempler som kan være nyttig for deg enten du er veileder eller arbeider i andre kontekster.

I fagpraten møter du Elin B. Markestad som nylig gav ut boken Dialog i fag- og yrkesopplæring, og som er opptatt av hvordan du kan skape gode og utviklende møter mellom mennesker i ulike læringssituasjoner - med oppmerksomhet rettet mot relasjoner og dialogens betydning. Markestad er førstelektor i pedagogikk ved VID vitenskapelige høgskole og underviser ved tverrfaglig videreutdanning i veiledning.

 

Påmelding: Send påmelding til nosco.no@gmail.com

Pris kr 50,- for medlemmer / 100,- for ikke-medlemmer

Betales via VIPPS nummer 609035. GRATIS for alle studenter

Seminar: NOSCO 20 år

I forbindelse med at NOSCO fyller 20 år, arrangerer vi en 2- dagers konferanse sammen med Veiledernettverket Innlandet. Her blir det fantastiske muligheter for å få ny inspirasjon, ny kunnskap og nye bekjentskaper. Arrangementet er åpent for alle, så ta gjerne med deg venner og kollegaer selv om de ikke er medlem i NOSCO i dag. Det blir key notes, workshops og nettverking ... 

Veiledning i et kulturelt mangfold

 

 7. og 8. juni; Høgskolen Innlandet; Lillehammer

Ballonger som henger i gaten
Program for høsten kommer etterhvert ...
bottom of page