top of page
Samarbeidsprosjekt

Veiledernettverket Nosco er opptatt av samarbeid både nasjonalt og internasjonalt. Her kan du lese mer om ulike samarbeid vi har vært med på gjennom årene. Ta gjerne kontakt hvis dere tenker vi kan være en aktuell samarbeidspartner for dere. 

Skjermbilde 2020-06-20 kl. 13.49.24.png

Slovenia - Norge 

06. 2022 - 04. 2024

Veiledernettverket NOSCO er stolt samarbeidspartner i det slovenske prosjektet: PreseNEETi

Et prosjekt som vil lære av Norge for hvordan vi best mulig kan gjøre en forskjell for unge voksne som ikke er i jobb eller utdanning. 

Våre samarbeidspartnere er University of Adult Education Celje og University of Maribor. 

 

Slovenia - Norge 

4. - 5. desember 2019

Veiledernettverket Nosco var vertskap og arrangør for en delegasjon fra Slovenia. Representantene var fra  «Ministry for Labour, Family. Social Affairs and Equal Oppoortunities of Republic of Slovenia» og «Public Employment Service of Slovenia». Formålet med besøket var å studere hvordan det i Norge bidras til at unge voksne i utenforskapet, går inn i arbeid eller utdanning. Prosjektet var støttet av bilateral relations Slovenia - Norway.

Skjermbilde 2020-06-20 kl. 13.49.24.png
EAIT conference 2019

The EAIT Conference

21. - 22. juni 2019

Veiledernettverket Nosco bidro som medarrangør på den europeiske konferansen: "Body, ecology and integration - new perspectives in psychotherapy." som fant sted i Oslo. Konferansen var et samarbeid med den europeiske forening for integrativ terpi og supervision (EAIT) og norsk forening for integrativ terapi (NFIT). Foredragsholdere fra Tyskland, Østerrike og Norge.

bottom of page